You are currently viewing Tiszta levegő otthonába, irodájába, autójába – bevizsgált és hitelesített légtisztítók

Tiszta levegő otthonába, irodájába, autójába – bevizsgált és hitelesített légtisztítók

Rengeteg betegség kialakulásában játszik közre a nem megfelelő tisztaságú levegő. A városban élőkre ez különösen igaz. Irodában, otthon vagy az autóban a légszennyezés kifejezetten magas. A zárt térben különösen fontos a levegő megtisztítása a vírusoktól, baktériumoktól gombáktól. Sokan úgy gondolják, hogy ez csak az allergiások, vagy asztmások számára létfontosságú, de ha Önnek is fontos a hosszútávú egészségmegőrzés, akkor ezt a cikket mindenképpen el kell olvasnia. 

Asztma, allergia – az első a tiszta levegő 

Asztmások vagy allergiások számára a levegő minősége rendkívül fontos. Asztmások esetében a nem megfelelő minőségű levegő komoly fulladásos rohamot is okozhat. Bár a betegségre már rengeteg gyógyszer kapható, azt viszont ne felejtsük el, hogy sok esetben a fulladásokat, rohamokat éppen a nem megfelelő minőségű levegő okozza.  

Hasonló a helyzet az allergiásoknál is. Bár a tünetek sokszor enyhébbek, mint egy asztma, nem szívesen tüsszögünk vagy fújjunk az orrunkat rendszeresen otthonunkban.  

Tiszta levegő – hosszabb élet 

Egy átlagos magyar életét akár hónapokkal is meg lehetne hosszabbítani, ha megfelelő minőségű levegőt lélegezne be. A szállópor magas koncentrációja növelheti a légúti-, szív és érrendszeri megbetegedések kockázatát. Ezzel egyetemben az ellenálló képességünket is gyengíti, így sokkal inkább ki vagyunk téve az esetleges járványokkal szemben.  

Mit tehetünk a tiszta levegő érdekében? 

Globálisan mindenkinek kötelessége lenne figyelni arra, hogy minél kevesebb káros anyagot juttasson a levegőbe. Sajnos azonban ezt egyénenként senki sem követelheti mástól.  

Mit lehet hát tenni? Hogyan lehet tiszta és egészséges légkört teremteni otthonunkba, munkahelyünkre vagy akár az autónkba? 

A tisztalevegot.hu 2 féle megoldást kínál a tiszta és kórokozóktól mentes levegőre. Mindkét készülék több, hatékony szűrő kombinációjával tisztítja a levegőt. Elpusztítják és kiszűrik a vírusok, baktériumok, gombák, illékony szerves vegyületek 99,9% -át. A készülékek Magyarországon az NNK (volt ÁNTSZ) által elfogadásra kerültek, az USA élelmiszer és gyógyszerfelügyelete (FDA) által minősítést kaptak.  

A nagy készülék tökéletes otthonába, irodába. A kis készülék pedig rendkívül praktikus autóba, taxiba vagy akár buszba. 

Nagy készülék: 

Ezeken a helyeken használhatja:  

Otthonában, irodában, óvodában, iskolában, étteremben, kórházban, szállodában, idősotthonban, közintézményben, fittnesz teremben 

A magas fokú védelmet egy 5 lépcsős tisztítási folyamat során éri el a rendszer 

 A termék elsőként előszűrést végez, amely során kiszűri a levegőből a nagyobb szennyeződéseket (pl. port, hajat).  

Működésbe lép a magas hatásfokú ezüstionos légszűrés. Ez a folyamat elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és eltávolítja a finomszemcsés szennyeződéseket.  

A harmadik lépcsőfok a nanokristály szűrés. Ezek a természetes, nem fém alapú kristályok eltávolítják a levegőből a veszélyes gázokat, a formaldehidet, a benzolt, az illékony szerves vegyületeket, valamint a kellemetlen szagokat is. 

Ezután életbe lép az UV lámpa, ami fertőtleníti a levegőt és elpusztítja a további vírusokat. Az utolsó lépés a plazmasterilizálás.  

Ekkor a plazma generátor által előállított pozitív és negatív ionok a levegőben semlegesítve nagy mennyiségű energiát állítanak elő, ezzel fertőtlenítve a helyiség teljes légkörét. 

Helységek között hordozható, így otthonába, irodába elég egy készülék is. A készülék az 5 lépcsős szűrési folyamat során már 30 perc alatt tiszta levegőt varázsol egy átlagos méretű nappaliba.  

Kis készülék: 

Ezeken a helyeken használhatja: 

Autóban, buszban, taxiban 

A magas fokú védelmet egy 4 lépcsős tisztítási folyamat során éri el a rendszer 

Előszűrő: Kiszűri a levegő nagyobb szennyeződéseit, mint a hajat és a port. 

Aktív szénszűrő réteg: Megszünteti a kellemetlen szagokat, a formaldehidet, és az összes illékony szerves vegyületet. 

Magas hatásfokú Silver Ion légszűrő: Elpusztítja a baktériumokat, eltávolítja a finomszemcsés szennyeződéseket. 

Anion technológia: Az Anion technológia felel a tisztításért és a fertőtlenítésért. 

A készülők USB-ről és hálózatról is működtethető, így kényelmesen viheti magával és használhatja szinte bárhol. 

Nézze meg az összefoglalót a készülékekről

A készülékek 99,9%-os hatékonysággal kiszűrik és elpusztítják a vírusokat, baktériumokat, gombákat és az illékony szerves vegyületeket. Csökkenti a megbetegedések kockázatát az egy légtérben tartózkodók számára.  
Asztma, allergia vagy légúti megbetegedésben küzdők számára az egészséges és tiszta levegő a tüneteket is megszüntetheti, enyhítheti. 

Ha tehát szeretne egészséges és tiszta környezetet teremteni, gondol a jövőre és szeretné elkerülni a jövőben felmerülő magas egészségügyi költségeket, mindenképpen érdemes beruháznia az egyik készülékbe.