You are currently viewing Ön valóban biztonságos szálláshelyen alszik?

Ön valóban biztonságos szálláshelyen alszik?

Ön mi alapján választ szálláshelyet, amikor nyaralni készül? Honnan tudja, hogy biztonságos a hely ahova érkezik? Figyelembe veszi egyáltalán, hogy mennyire foglalkozik a szálláshely a vendégek egészségével?

Így választunk szállást belföldön

A magyarok többsége elsősorban az árat veszi figyelembe, amikor szálláshelyet néz. Fontos még ezenkívül az elhelyezkedés és a közelben található programlehetőségek is.

A szobák felszereltsége és mérete is lényeges a szállás kiválasztása során. Ezután következnek a vízfelületek. Rendelkezik-e a szálláshely medencével, esetleg a közelben van-e lehetőség strandolásra, úszásra. Az egészséggel és a wellnessel kapcsolatos szolgáltatások csak ezek után következnek.

A legtöbben szívesebben választanak wellness hétvégét, mint a hosszabb, egyhetes üdüléseket. A városnézéssel egybekötött nyaralások is igen népszerűek a magyarok körében

A kutatás a járvány előtti időket elemzi ki, így arra nem találunk utalást, hogy a járvány alatt és után vajon a szálláskeresőknek fontos-e az, hogy a szállásadó mennyire figyel a vendégek egészségére.

Szállás a járvány idején – mire kell figyelnie

Nem csak a járvány idején, általánosságban elmondható, hogy a nyaralás alatt is figyelnünk kell saját és környezetünkben lévők egészségére. Amikor egy szállást választ ki, biztosan Ön is odafigyel a korábbi vendégek értékeléseire. Ezekből az értékelésekből tudhat meg olyan fontos dolgokat, mint például, hogy milyen a szobák tisztasága, milyen a személyzet, milyen felszereltségei vannak a közös használatú helyiségeknek.

Tiszta levegő, biztonságos szálláshely

Ma már a technológiának köszönhetően lehetőség van egészséges és kórokozómentes környezetet teremteni, legyen az egy szállodai recepció, egy étkező, vagy egy wellness részleg.

Találkoztál ezzel a matricával? – biztonságos szálláshely

Ha ilyen matricát lát, biztos lehet benne, hogy ott olyan légtisztító berendezést használnak az Ön egészsége megóvása érdekében, amely valóban elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, kórokozókat. 

Az AG+ készülékek 99,9%-os hatékonysággal működnek. Kiszűrik az illékony szerves vegyületeket és elpusztítják a kórokozókat.

A készülékek ideálisak éttermekbe, hotelekbe, irodákba, üzlethelyiségekbe, óvodákban iskolákba, taxikba, buszokon, vendéglátó egységekbe.

Ha bárhol találkozik ezzel a matricával tudhatja, hogy maximális biztonságban van azon a helyen. 

Tudjon meg többet!

A készülék csak nálunk érhető el!