You are currently viewing Készüljön fel a tanévkezdésre – előzze meg a megbetegedéseket

Készüljön fel a tanévkezdésre – előzze meg a megbetegedéseket

Előzze meg a megbetegedéseket még a tanévkezdés előtt. Önöknél is rendszeres, hogy a gyermeke összeszed valami betegséget az óvodában, iskolában? Kisgyerekeknél ez nagyon gyakori – főleg óvodás korban. Bár ezek a betegségek gyors lefolyásúak, mégis az egész család menetrendjét fel tudja borítani, ha beteg a gyermek a családban.

Ilyen könnyen betegszik meg gyermeke az óvodában, iskolában.

A higiénia fontosságát a kisgyermekek még kevésbé érzik. Ilyenkor kezdik elsajátítani ennek menetét és alakul ki a rutinjuk. Amikor a csoportban egy gyermek beteg, könnyen átadja a kórokozókat társainak. Gondoljunk bele, a gyermekek köhögés tüsszentés esetén akár a nagy játék hevében, olykor elfelejtik a kezüket, zsebkendőt a szájuk elé tenni. Ha akár csak egy gyerek tüsszent a csoportban, nagyon könnyen megfertőzheti több társát is.

Egyetlen köhögéssel akár már 3000 csepp is kerülhet a levegőbe, ami több óráig is a levegőben maradhat. A cseppek jórésze bár nagyobb méretű, amik hamar földet érnek, ám még így is vannak mikro méretű cseppek, amelyek nagyon gyorsan és könnyedén eljutnak a csoportszoba egyik pontjából a másikba.  

A tüsszentés esetén a cseppek mikro méretű aeroszol jellegűek. Ha a levegőtlen csoportban tüsszent valaki, a cseppek képesek tovább megmaradni. Ha egy gyermek egy tüsszentés után lép be a levegőtlen csoportba, terembe és ott eltölt egy kis időt, könnyen megbetegedhet. 

Egyetlen tüsszentéssel vagy köhögéssel kétszáz millió vírusrészecske kerül a csoportszoba, terem légterébe, amelynek egy része a levegőben lebeg.  

Sokszor hiába az erős immunrendszer vagy a rengeteg gyermekvitamin, olykor nem tudjuk elkerülni a megbetegedést.

Különösen igaz ez az influenzás időszakokra, amikor a gyermekek tünetmentesen is az óvodában vannak társaik között.

Egyetlen köhögés, vagy tüsszentés is elég és már megvan a baj

Az egészség az első, de…

A gyermek egészsége az első, ez nem is kérdés. Azonban ha a gyermekünk beteg, az rengeteg más problémával is járhat!

Szülőként meg kell oldani a gyermek otthonmaradását, pihenését. Ha nincs nagyszülő akire rábízhatnánk, bizony szabadságot kell kivenni, hogy otthon tudjunk maradni vele és ápolni. A gyógyulás akárhogy is nézzük költséges: gyógyszerek, immunerősítők, étkeztetés. A gyermek betegsége pedig a család megtervezett napjait is felülírhatja.

Mit tehet szülőként, hogy az óvodában, iskolában is egészségben és biztonságban maradhasson gyermeke?

Ma már a technológiának köszönhetően lehetőség van óvodai csoportszobába, osztályterembe is egészséges és kórokozómentes környezetet teremteni. Ezekre a problémákra megoldás egy légtisztító készülék, ám egyáltalán nem mindegy, hogy milyet vásárol!

Ha a baktérium és vírusmentes környezet kialakítása a cél, akkor olyan készülékre van szüksége, ami elpusztítja a vírusokat, baktériumokat

Miért fontos ez? Mert ha a készülék csak kiszűri a kórokozókat, akkor azok újra visszajuthatnak a levegőbe másodlagos fertőzést okozva!  

Különösen a szűrőcsere veszélyes, ahol közvetlenül érintkezik a kórokozókkal. 

Az Ag+50 Ezüstionos plazmasterilizáló légtisztító egy világszabadalomnak köszönhetően valóban megöli a kórokozókat, így valóban 99,9%-os biztonságot nyújt gyermeke számára! 

Az AG+ légtisztítók az USA Élelmiszer és Gyógyszer felügyelete (FDA) által minősítettek és azNNK (volt ÁNTSZ)által elfogadottak! 

A hadi és az egészségügyi területen is elismertek – az USA hadserege használja őket és Medical Grade minősítéssel rendelkeznek! 

A világon egyedülálló technológiával védekezhet és maradhat egészséges. A világszabadalmat több, mint 1000 kórházban és több, mint 2000 városban használják, olyan helyeken, ahol a népsűrűség miatt fokozott védelem szükséges. (óvodákban, iskolákban, kórházakban)

Szülőként a gyermek egészsége az első! Gondoljanak szülőként a megelőzésre és vásároljanak közösen a csoportszobába, osztályterembe gyermekük számára egy Ag+50 Ezüstionos plazmasterilizáló légtisztító készüléket!

A készülék csak nálunk érhető el!