You are currently viewing Megfertőződés esélyének csökkentése az öregek otthonában és a kórházi szobában

Megfertőződés esélyének csökkentése az öregek otthonában és a kórházi szobában

Öregek otthonában és kórházban különösen fontos, hogy kórokozómentes környezetet teremtsünk Az idősek és betegek immunrendszere kisebb hatásfokkal véd a vírusokkal szemben. Ezért is fontos, hogy az immunerősítésen túl vírus, baktérium és kórokozómentes levegőt teremtsünk ezeken a helyeken.

Miért nagyobb a kockázat kórházakban, öregek otthonában?

Ezekben az intézményekben olyan embereket ápolnak, akiknek vagy gyengébb az immunrendszerük, vagy valamilyen betegségük van. Bár igyekeznek odafigyelni a megfelelő tisztaságra, szellőztetésre, ám sok esetben ez sajnos nem elég.

A levegőben rengeteg mikro méretű csepp képes megmaradni, amiből egy beteg akár 3000 darabot is képes a levegőbe juttatni egyetlen köhögéssel. Tüsszentés esetében ez a szám még nagyobb.

Egyetlen tüsszentés, vagy köhögés már képes akár kétszáz millió vírusrészecskét a levegőbe juttatni. Ezeknek egy része a felületekre esik, viszont a másik részük a levegőben marad, akár órákig.

Egy otthonban, vagy kórházban, ahol többen tartózkodnak egy légtérben, hatalmas a kockázat a megfertőződésre.

Mit tehet a megfertőződés esélyének csökkentésére?

Ma már a technológiának köszönhetően lehetőség van öregek otthonában, kórházi szobákban is egészséges és kórokozómentes környezetet teremteni. Ezekre a problémákra megoldás egy légtisztító készülék, ám egyáltalán nem mindegy, hogy milyet vásárol!

Ha a baktérium és vírusmentes környezet kialakítása a cél, akkor olyan készülékre van szüksége, ami elpusztítja a vírusokat, baktériumokat

Miért fontos ez? Mert ha a készülék csak kiszűri a kórokozókat, akkor azok újra visszajuthatnak a levegőbe másodlagos fertőzést okozva! Ez gyengébb immunrendszer esetén meglehetősen veszélyes lehet.

Különösen a szűrőcsere veszélyes, ahol közvetlenül érintkezik a kórokozókkal. 

Az Ag+50 Ezüstionos plazmasterilizáló légtisztító egy világszabadalomnak köszönhetően valóban megöli a kórokozókat, így valóban 99,9%-os biztonságot nyújt az alkalmazottainak, ügyfeleinek! 

Az AG+ légtisztítók az USA Élelmiszer és Gyógyszer felügyelete (FDA) által minősítettek és azNNK (volt ÁNTSZ) által elfogadottak! 

A hadi és az egészségügyi területen is elismertek – az USA hadserege használja őket és Medical Grade minősítéssel rendelkeznek! 

A világon egyedülálló technológiával védekezhet és maradhat egészséges. A világszabadalmat több, mint 1000 kórházban és több, mint 2000 városban használják, olyan helyeken, ahol a népsűrűség miatt fokozott védelem szükséges. 

Legyen Önnek is elsődleges az egészséges és kórokozómentes levegő! Védje betegeit, szeretteit!

A készülék csak nálunk érhető el!