You are currently viewing Miért van szükség légtisztítóra? – Lélegezzen tiszta levegőt

Miért van szükség légtisztítóra? – Lélegezzen tiszta levegőt

A légszennyezés mértéke egyre nagyobb, ami az emberi egészségre is hatással van. Ez nem csak a szabadban, hanem a zárt terekben is komoly problémát jelent. A kellemetlen szagok, szállópor különféle betegségeket okozhatnak felnőttek és gyerekek körében is.

Rendkívül fontos, hogy az otthonunkban egészséges és tiszta levegőt lélegezzünk be, hiszen az utcán, munkahelyünkön rendkívül sok káros por kerül a tüdőnkbe.

Légszennyezés hatása a szervezetünkre

Naponta körülbelül 16 ezer liter levegőt keringetünk át azzal, hogy levegőt veszünk. Egy-egy levegővétel alkalmával is képesek vagyunk már több levegőrészecskét is belélegezni, amik egészségkárosodáshoz is vezethetnek.

A szállópor az utak kopásából és az ipari tevékenységből származó por. Rövid távon köhögést, irritációt okozhat. Hosszútávon a tüdőben felszívódva gyulladásos folyamatot idézhet elő. Kialakulhat emiatt akár asztma, légcsőhurut, illetve szív- és érrendszeri megbetegedés is. Hosszú távon akár az élettartam is csökkenhet az egyes betegségek miatt.

A tiszta levegő a hosszú élet titka?

Akár hónapokkal is meg lehetne hosszabbítani egy átlagos magyar életét, ha a levegő, amit belélegzik egészséges lenne. A szállópor okozta megbetegedések, csökkentik a várható élettartamot is.

Miért van szükség a légtisztítóra?

A légtisztítók pontosan a fent leírt problémára adnak megoldást. Ma már sajnos a legtöbb helyen a levegő minősége nem megfelelő. Legyen ez egy iroda, egy taxi, egy szálloda, vagy akár a saját otthona.

A tiszta levegő tehát egészségmegőrzés céljából rendkívül fontos. Ahogyan odafigyel étkezésére, a testmozgásra, a tiszta levegő is fontos szerepet játszik az egészséges életmód kialakításában. Sokan nem gondolnak ugyan bele, viszont bizonyított tény, hogy a nem megfelelő minőség levegő komoly egészségkárosodásoz vezethet.

Megfelelő helyre, megfelelő légtisztító berendezés

A tisztalevegot.hu 2 féle megoldást kínál a tiszta és kórokozóktól mentes levegőre. Mindkét készülék több, hatékony szűrő kombinációjával tisztítja a levegőt. Elpusztítják és kiszűrik a vírusok, baktériumok, gombák, illékony szerves vegyületek 99,9% -át. A készülékek Magyarországon azNNK (volt ÁNTSZ)által elfogadásra kerültek, az USA élelmiszer és gyógyszerfelügyelete (FDA) által minősítést kaptak.  

Légtisztító irodába, lakásba, autóba, buszba

A nagy készülék tökéletes otthonába, irodába. A kis készülék pedig rendkívül praktikus autóba, taxiba vagy akár buszba. 

Mindkét készülék hatékonyan tisztítja a levegőt és emellett elpusztítja a vírusokat, baktériumokat és gombákat.

Nagy készülék: 

Ezeken a helyeken használhatja:  

Otthonában, irodában, óvodában, iskolában, étteremben, kórházban, szállodában, idősotthonban, közintézményben, fittnesz teremben 

A magas fokú védelmet egy 5 lépcsős tisztítási folyamat során éri el a rendszer 

 A termék elsőként előszűrést végez, amely során kiszűri a levegőből a nagyobb szennyeződéseket (pl. port, hajat).  

Működésbe lép a magas hatásfokú ezüstionos légszűrés. Ez a folyamat elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és eltávolítja a finomszemcsés szennyeződéseket.  

A harmadik lépcsőfok a nanokristály szűrés. Ezek a természetes, nem fém alapú kristályok eltávolítják a levegőből a veszélyes gázokat, a formaldehidet, a benzolt, az illékony szerves vegyületeket, valamint a kellemetlen szagokat is. 

Ezután életbe lép az UV lámpa, ami fertőtleníti a levegőt és elpusztítja a további vírusokat. Az utolsó lépés a plazmasterilizálás.  

Ekkor a plazma generátor által előállított pozitív és negatív ionok a levegőben semlegesítve nagy mennyiségű energiát állítanak elő, ezzel fertőtlenítve a helyiség teljes légkörét. 

Helységek között hordozható, így otthonába, irodába elég egy készülék is. A készülék az 5 lépcsős szűrési folyamat során már 30 perc alatt tiszta levegőt varázsol egy átlagos méretű nappaliba.  

Kis készülék:

Ezeken a helyeken használhatja: 

Autóban, buszban, taxiban 

A magas fokú védelmet egy 4 lépcsős tisztítási folyamat során éri el a rendszer 

Előszűrő: Kiszűri a levegő nagyobb szennyeződéseit, mint a hajat és a port. 

Aktív szénszűrő réteg: Megszünteti a kellemetlen szagokat, a formaldehidet, és az összes illékony szerves vegyületet. 

Magas hatásfokú Silver Ion légszűrő: Elpusztítja a baktériumokat, eltávolítja a finomszemcsés szennyeződéseket. 

Anion technológia: Az Anion technológia felel a tisztításért és a fertőtlenítésért. 

A készülők USB-ről és hálózatról is működtethető, így kényelmesen viheti magával és használhatja szinte bárhol. 

A készülékek 99,9%-os hatékonysággal kiszűrik és elpusztítják a vírusokat, baktériumokat, gombákat és az illékony szerves vegyületeket. Csökkenti a megbetegedések kockázatát az egy légtérben tartózkodók számára, így irodákba, szálláshelyekre is kiváló választás
Asztma, allergia vagy légúti megbetegedésben szenvedők számára az egészséges és tiszta levegő a tüneteket is megszüntetheti, enyhítheti, így számukra egy légtisztító készülék megkönnyíthető a mindennapokat.